Baby’s en muziek PDF Afdrukken E-mail

‘Baby’s en muziek’. Wat te doen met muziek in een babygroep? Na deze workshop gaat u vast de volgende dag al enthousiast met ze aan de slag.

Deze workshop is zeer geschikt voor iedereen die met baby’s (tot ongeveer 2 jaar) werkt. Baby’s reageren op alles wat ze horen. Muziek kan ze rustig maken maar ook aanzetten tot actie. Van sommige soorten muziek kunnen baby’s onrustig en huilerig worden.

In de workshop komen een heleboel verschillende soorten muziek aan bod. Er worden veel suggesties aan de hand gedaan over hoe de muziek gebruikt kan worden; hoe we ermee kunnen spelen en wat voor invloed het heeft op de kinderen.

We zullen zelf gaan ervaren wat muziek met ons kan doen en dat vertalen naar het jonge kind.

Veel dans- en spelideeën komen aan bod. U zult versteld staan wat er allemaal met baby's te doen is op muzikaal gebied en hoe makkelijk dit vaak te verwezenlijken is. Muziek is een prima hulpmiddel als het gaat om de motorische en emotionele ontwikkeling van jonge kinderen. U zult hiervoor veel suggesties krijgen.

Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van een syllabus, die de cursisten na afloop mee naar huis kunnen nemen.

Wie: Iedereen die met baby’s werkt.
Waar en wanneer: U kunt deze workshop boeken op uw eigen kinderdagverblijf of op een andere, door u te bepalen, locatie.
Prijs: Neem hiervoor alstublieft contact met ons op zodat wij voor u een offerte kunnen maken.
Deelname: Er kunnen per groep hoogstens 25 personen meedoen.