Open dagen / Inlooplessen PDF Afdrukken E-mail

 

Sing-in in bibliotheek Heiloo

Op vrijdag 13 september verzorgt Daniëlle van Spelenderwijs Muziek weer een Sing-in in bibliotheek Heiloo. U bent hier van harte welkom met uw kind tussen de 1 en 4 jaar! Nadere informatie over het tijdstip en hoe u zich hiervoor op kunt geven volgt binnenkort.

 

Uit&Zo Heiloo

Op 7 september vindt het evenement 'Uit&Zo Heiloo' weer plaats in en om bibliotheek Heiloo. Op deze gezellige markt waar van alles te doen is voor jong en oud kan iedereen die geïnteresseerd is in clubs en verenigingen weer zijn licht opsteken over wat er allemaal wordt aangeboden in Heiloo aan vrije tijd besteding. Ook Spelenderwijs Muziek heeft hier weer een kraam. Bij de kraam worden kleine demonstratielesjes Muziek op Schoot gegeven, alsook probeerlesjes blokfluit. Kinderen kunnen onze muziekbeer Binkie ontmoeten en een handje geven. Ook delen wij milieuvriendelijke (plasticvrije) ballonnen uit. En, omdat Uit&Zo Heiloo zijn jubileumjaar viert en 'feest' als thema heeft, zijn er aan de kraam leuke prijsjes te winnen zoals kortingbonnen voor Spelenderwijs Muziek. (En, leuk, deze kortingsbonnen zijn overigens ook te gebruiken voor cursussen vanaf september 2019 waar u zich reeds voor heeft ingeschreven.) Uiteraard staan wij tevens voor u klaar om de vragen die u voor ons heeft te beantwoorden. Graag tot ziens bij Uit&Zo Heiloo!

 

Beer Binkie op instagram en facebook

Ja, u leest het goed. Onze populaire Muziek op Schoot-beer Binkie heeft tegenwoordig een eigen instagram en facebook account! Wil uw kind weten wat Beer Binkie allemaal aan het doen is en wat voor leuke (muzikale) spelideeën hij soms heeft? Bezoek Beer Binkie dan op www.facebook.com/spelenderwijsmuziek of op www.instagram.com/beerbinkie.