Open dagen / Inlooplessen PDF Afdrukken E-mail

 

Bezoek ons op de Uitmarkt

Op 1 september staat Spelenderwijs Muziek weer op de Uitmarkt. Wilt u vrijblijvend kennis komen maken, dan bent u van harte welkom bij de stand, alwaar ook kleine voorproefjes worden gegeven van Muziek op Schoot. Ook kunnen er blokfluiten worden uitgeprobeerd. Graag tot dan!

 

 

 

Speciale actie i.v.m. proeflessen blokfluit

Als gediplomeerd blokfluitdocente zie ik gelukkig dat de blokfluit weer steeds populairder wordt. Zou u dit mooie instrument ook (weer) willen bespelen? Of is uw zoon of dochter geïnteresseerd in blokfluitlessen? In dat geval is de volgende speciale actie misschien iets voor u: 4 privé proeflessen van 30 minuten voor slechts €25,80*.

Hierbij kunt u gebruik maken van een gratis leenblokfluit. Na de 4 proeflessen bent u volledig vrij om weer te stoppen of om 10 lessen in te kopen. Belangrijk: er zijn slechts enkele lestijden beschikbaar voor het volgen van de proeflessen. Vorig jaar bleek deze actie een succes. U kunt een afspraak maken door mij te bellen op nr. 06-18360486. De actie geldt alleen in april, mei en juni 2018.

*Voor volwassenen komt hier de wettelijk verplichte 21% BTW bij.