Impuls Muziekeducatie (voor basisscholen) PDF Afdrukken E-mail


Op dit moment verzorgt Spelenderwijs Muziek de Impuls Muziekeducatie op de Jan van Rijckenborghschool in Heiloo.

In het kader hiervan vindt er op deze school op 22 november 2018 van 15:30-17:30 een workshop 'Werken met boomwhackers' plaats, waarvoor leerkrachten van alle basisscholen in Heiloo zijn uitgenodigd.

Vrolijk gekleurde plastic buizen in allerlei maten, waar je lekker mee kan slaan: Boomwhackers. De meeste scholen hebben ze wel, maar… wat moet je er eigenlijk mee?

Tijdens deze workshop gaan we aan letterlijk aan de slag met boomwhackers. Er worden een aantal spelletjes aangedragen die goed bruikbaar zijn in de onderbouw. We gaan begeleidingen en liedjes spelen die gebruikt kunnen worden in de midden- en bovenbouw. En… hoe maak je eigenlijk zelf een leuke begeleiding bij populaire liedjes van de radio? Na de workshop blijven jullie boomwhackers niet langer meer in de voorraadkast liggen maar worden ze enthousiast gebruikt. In jullie eigen klas.

Bent u leerkracht op één van de basisscholen in Heiloo en bent u geïnteresseerd in deze workshop? Vraag de directeur/directrice van uw school hier dan naar. Hij / Zij heeft de informatie hierover ontvangen en kan u opgeven voor deze leuke workshop.