Impuls Muziekeducatie (voor basisscholen) PDF Afdrukken E-mail


De muziek komt terug in de klas! En de regering betaalt dit.

Ouders kiezen steeds kritischer hun school. Met een goed muzikaal leerplan kunt u uw diversiteit aan deze ouders laten zien. Mis deze kans op subsidie dus niet!

De komende drie jaar heeft de regering geld vrijgemaakt om het muziekonderwijs op de basisscholen een extra impuls te geven. Muziekles maakt leerlingen creatief en slim. Het geeft een goede en positieve sfeer in de klas.

Wat kan Spelenderwijs Muziek voor u doen?

- Wilt u graag meer informatie over deze regeling, dan kunt u een afspraak maken met Daniëlle de Ruijter. Zij komt dan graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin duidelijk wordt wat de subsidie omvat, wat voor plan ervoor moet worden ingediend, en of u als school hiervoor in aanmerking kan komen.

- Als u na dit gesprek besluit een subsidie aanvraag in te willen dienen dan kan Spelenderwijs Muziek u helpen om dit plan op te stellen. Dit is op basis van no cure no pay.

Wat is onze expertise?

- Het geven van scholing in muzikale activiteiten aan leerkrachten.
- Het geven van muziekles aan kinderen.
- Het uitzetten van een haalbare leerlijn.

Door de samenwerking met vele verschillende muziekleerkrachten kunnen wij projecten van allerlei aard voor u opzetten. Van het geven van klassikale muzieklessen, tot het geven van muzikale workshops, instrumentale lessen en andere culturele activiteiten. Het is de bedoeling dat hierbij ook plaatselijke muziekverenigingen betrokken worden.

Na 3 jaar muziekbegeleiding zal de school de muzieklessen op de kaart hebben staan en zelf verder kunnen (met of zonder externe muziekdocent) met het geven van muzikale activiteiten.

Bent u net zo enthousiast als wij geworden?

Neemt u dan contact op met Daniëlle de Ruijter middels een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel 06-18360486. Dan kan er een eerste afspraak gemaakt worden!
Wij kunnen scholen helpen in Heiloo, Limmen, Akersloot en De Egmonden.