Muziek op schoot PDF Afdrukken E-mail

Bij ‘Muziek op schoot’ gaan we zingen, dansen, muziek maken en spelletjes doen met materialen. Uw (klein)kind is heerlijk bezig en u zingt en danst met hem mee. Echt een uitje voor z’n tweetjes!

Spelenderwijs maakt uw kind kennis met muziek d.m.v. liedjes, dans en spelletjes met eenvoudige muziekinstrumenten, maar ook met hoepels, ballen, bellenblaas, puzzels en nog veel meer. Het samen dingen doen met uw kind staat hier centraal, maar de cursus biedt tevens een uitstekende gelegenheid om uw kind te leren omgaan met andere kinderen en ervaringen uit te wisselen tussen ouders onderling.

Aan het begin van iedere les begroet beer Binky iedereen. Daarna worden er bewegingsliedjes, dansjes en spelletjes gedaan. Iedere les mogen de kinderen op een eenvoudig instrument muziek maken en spelen we met verschillende materialen. Aan het einde van de les deelt Binky de blaadjes met de nieuw geleerde liedjes uit.

Na de les kunt u nog even gezellig napraten met een kopje koffie of thee.

Wist u trouwens dat ‘Muziek op schoot’ een goede ondersteuning biedt op het gebied van zowel de taalontwikkeling als de motorische- en sociale ontwikkeling?!

Dus kom samen muziek maken, spelen, leren en … plezier hebben bij Muziek op Schoot.

Wat: 10 lessen van 45 minuten. Na de les kan er een kwartiertje gezellig nagepraat worden.
Waar: bso Boekestein; Boekestein 43/A, 1852 WS Heiloo.
Wanneer: Vrijdagochtend, waarbij de groepen als volgt worden ingedeeld:
9.00 – 9.45 uur: dreumesen van 1 tot 2 à 2,5 jaar.
10.00 - 10.45 uur: peuters tot 4 jaar.
11.00 – 11.30 uur: baby’s. Als uw kindje jonger is dan 1 jaar, dan komt u in deze groep. Schrijf u dan in voor ‘Muziek met baby’s’.
Startdata:

14 september 2018, 18 januari en 19 april 2019

Wie: Dreumesen en peuters tot 4 jaar met een verzorger.
Prijs: € 76,-
Deelname: Minimaal 7, maximaal 10 koppels (kind + verzorger) Bij weinig deelnemers kunnen groepen die goed bij elkaar passen samengevoegd worden.

Het inschrijfformulier vindt u hier.