Muziek met baby’s PDF Afdrukken E-mail

Kom met uw baby muziek maken en spelletjes doen bij ‘Muziek met jonge baby’s’. Echt even een half uurtje genieten voor uw (klein)kind. En u geniet natuurlijk mee!

Bij ‘Muziek met baby’s' ervaart uw kind allerlei soorten muziek, speelt het op muziekinstrumenten (ja, dat is al mogelijk!) en met eenvoudige materialen. Het is een heerlijk half uurtje waarin u en uw en kind fijn met elkaar bezig zijn. De liedjes en activiteiten gaan onder andere over dagelijkse bezigheden zoals badderen, naar bed gaan en eten. Er worden veel liedjes en spelletjes gedaan die een beroep doen op de motorische-, de taal- en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Aan het begin van iedere les wordt uw kind begroet met een liedje. De nieuwe liedjes worden aan het einde van de les mee naar huis genomen. Op deze manier kunt u de liedjes en activiteiten thuis ook doen!

Na de les kunt u nog even gezellig napraten met een kopje koffie of thee.

Wist u dat uit onderzoeken is gebleken dat het vele voordelen heeft als kinderen van baby af aan regelmatig met muzikale activiteiten worden geconfronteerd? Deze kinderen staan als ze wat ouder worden vaak stabieler in het leven, zijn vrolijker en kunnen bovendien beter leren.

Wat: 10 lessen van 30 minuten.
Waar: Bso Boekenstein, Boekestein 43/A, 1852 WS Heiloo
Wanneer: Vrijdagochtend van 11.00-11.30 uur.
Wie: Kinderen vanaf 4 maanden, met een verzorger. Kan uw kindje (bijna) zelfstandig lopen? Schrijft u zich dan in voor ‘Muziek op schoot’.
Startdatum: 22 september 2017, 19 januari 2018 en 13 april 2018
Prijs: €54.-
Deelname: Minimaal 4 en maximaal 8 koppels (kind + verzorger)

Het inschrijfformulier vindt u hier.